Vackert!

Begravningen igår var så otroligt vacker. Det var en borglig begravning eftersom Eivor inte var medlem i svenska kyrkan. Har aldrig varit på en sån begravning innan, men det var det finaste jag varit på. Så ljust och fint och massa vacker musik som hon tyckte om och som man kunde relatera till henne. Allt var bara så fint. Och så sorgset. Hon tyckte nog om den begravningen hon fick. <3

Var ute och käkade med Rikard igår. Det var så mysigt att sitta på bryggeriet igen och äta! Dock fick vi in maten jättefort så satt där inte ens i en timma, haha. Och då hann vi ändå med både förrätt och varmrätt. Men gud så gott det var att bara få komma ut tillsammans, få äta god mat och bara koppla av, även om det bara var för en liten stund. :)

Idag blir det grillning hos oss! Vi har årets första grillfest, känns kanon :) Får se hur trångt det blir med platser bara, vi verkar bli en del. Ska in till stan först nu med Emelie, sedan ska vi hem och försöka få lite sol på oss innan vi får börja göra iordning allt för mat och grillning och så. Ska bli himla trevligt! Har sett fram emot det här, sommar, grillning hos oss och bara vara. Imorgon blir det till att plugga hela långa dagen, har en bok jag ska läsa (som tur bara är på 64 sidor) och sedan svara på tre frågor utefter den. Har ett grupparbete på måndag nämligen och den uppgiften fick jag. Så skönt att snart är det äntligen slut för ett tag på tentor och uppgifter och seminarium. Ska verkligen njuta av skol-ledigheten! Denna terminen har varit rätt tuff med den jobbiga kursen. Ska bli så kul att vi ska läsa massa kriminologi nästa år!

Nej, nu ska jag se om inte Emelie ringer snart så vi ska åka.

Hör av er om ni blir sugna på att komma hit ikväll! Vi lär vara här hela kvällen :)

Cya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0