Blev mycket sol igår

Igår åkte jag ju ut till Saltholmen Med Sara för att sola och njuta av sommarvärmen (som dem säger ska sjunka mycket i temperaturer, och snack om regn och åska men än har jag inte lagt märke till något utav det?!) Det var alldeles underbart att ligga där ute flera timmar och drömma sig bort om när man själv har ett litet hus ute vid havet någonstans i framtiden... När man kan gå ut och ta sig en morgonpromenad i soluppgången, njuta av att se havet och alla båtar, allt harmoniskt och lugn som finns vid havet... Åh, dagar som det varit det senaste hatar jag att bo i lägenhet! Tror min högsta dröm just nu är att få bo i ett hus alltså.. Och då självklart nära havet. Men men..drömma vidare får jag nog göra ett par år till...

Jag var lite klantig igår också, har ju fått en hel del färg nu efter dessa stekheta sommardagar, men eftersom jag inte direkt hade solat sen i lördags så borde jag varit smart och smörjt in hela mig med spf.Gjorde jag det? Nej. Såklart inte. Fattar fortfarande inte varför. För jag är alltid duktig med det. Men jag fick lida när jag kom hem. Mina smalben brände som aldrig förr, dock hade jag inte bränt mig så mycket på resterande ställen av kroppen, utan bara lite lätt bränd så det kändes inte alls när man tänkte på smalbenen! Fick lägga en blöt, kall handduk på benen och frysa istället, det gjorde iallfall susen. Lite naturell yoghurt på också, så var jag fit for fight att sova och vakna upp idag med knappt någon bränna alls! Yes.

Idag blir det faktiskt till att städa en hel del, man drar ju sig för att göra det när vädret är som det är, på gott och ont! Det ser förjävligt ut hemma, men man är ju nästan bara ute och gottar sig i solen ändå, så jag undrar hur man lyckas stöka ner så mycket? Kan ju bero på alla klädbyten och disk man orsakar... Både jag och Rikard är mästare på att byta kläder 100 gånger om dagen, och bara slänga kläderna på soffan och sängen. Det måste bli ändring på det. Vi är för slarviga nu! =)

Vad ska ni hitta på idag? Jag längtar efter havet, som vanligt.. Kanske kan bli en sväng imorgon, eller åtminstone till helgen? Ja, vi får väl se om jag lyckas lura med mig någon =)


En bild från Nerja (Spanien) 2007 i Maj när vi hittade en ensam liten strand mellan klipporna. Love.

Love / Cissi

Kommentarer
Postat av: Jennie

Härligt det måste ha varit att vara vid havet flera gånger :) Hur va det på saltholmen? nåt att rekomendera? =P

2009-07-02 @ 21:57:04
URL: http://uniqueangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0