Lång dag idag!

Har precis kommit hem. Äntligen. Blev inte så mycket skrivande igår heller, var med Emma hela dagen, tills vi hämtade Leah på dagis, då åkte jag hemåt för att hämta Rikard för vi åkte upp till mamma och dem för att grilla med Emma, Totte och Leah. Det var supermysigt! :) Sedan sov jag och Rikard kvar uppe i huset för att jag passar ju katterna så tänkte att det var onödigt att åka hem på kvällen och sedan upp imorse igen. Så så fick det bli.

Idag har jag varit ute och åkt hela dagen i princip. Strax innan tolv hämtade Emma upp mig så åkte vi ner till Backaplan för att hämta ut hennes mobil som varit på lagning. Gick in på H&M en snabbis men Leah var väldigt trött så det gick inte vidare bra så vi bestämde oss för att åka till Ikea istället där vi skulle möta upp Emmas mamma och bröder. Självklart med två blondiner i bilen så åker vi fel det första vi gör. Istället för att köra E6 Oslo kör vi E6 MALMÖ!! För vi kollar endast på E6, tills jag märker att vi är påväg åt heeeeeelt fel håll... Haha, det blev panik men väldigt mycket skratt efteråt! Tillslut kom vi fram till Ikea, sprang in där och letade upp Emmas familj och började kolla på saker. Köpte 6 st stora dricksglas som jag vet Rikard kommer älska att ha sin oboy i, så han slipper sno min temugg (eftersom han gjort sönder den förra och jag hade bara två och dem går inte att få tag i längre, SUCK!). Sedan fick vi väldigt brottom då jag skulle möta den andra Emma i stan vid fyra, så vi åkte hemåt för att hinna äta lite. Då var det stopp i Bohus för dem sprängde så blev sittandes där och fick meddela att jag blev tvungen att ta en senare buss.

Väl inne i stan sprang vi runt som idioter och letade kläder, Emma skulle ha en klänning till midsommar. Tillslut hittade vi en, och jag hade ganska tur då jag köpte ett linne, som var på rea, 29,50:- skulle det kosta, men tjejen i kassan var så himla stressad så efteråt märkte jag att jag endast betalat 9,50:- för det! Haha, ibland får man verkligen ha tur. Köpte även ett par sjukt snygga leggins, som jag antagligen kommer använda mycket i sommar. Och så blev det 12 par nya strumpor till mannen i huset för jag får mer panik än honom när han har hål i precis alla strumpor. Haha. Det är det värsta jag vet, förstår inte hur killar klarar av att gå med hål i strumporna och bryr sig inte.
När jag väl kom hem var det bara att springa upp och lämna grejerna, ut i bilen och köra upp till katterna för att släppa ut/in dem, ge dem mat, och pussa lite på busungarna! Så nu ska jag pusta ut framför tvn och somna tidigt! För inatt fick jag knappt sovit en blund då katterna skulle in och ut hela natten..



Bilder på mina leggings som jag är så nöjd med! Dem ser inte så bra ut på bilderna tyvärr, blir ju något helt annat när man har dem på sig givetvis då dem töjer sig en hel del då också! Men ville bara ge er ett smakprov på vad det var jag köpte!

Love / Cissi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0