Snön smälter..

Skönt att det mesta av snön har smält undan under dagen idag! Nu är det mest slaskigt och äckligt ute, men det är iallfall bra att det är såpass varmt att snön försvinner direkt. Kanske blir en bra fisketur nästa vecka ändå! Både på onsdag och till helgen. Hoppas.

Idag tog jag och Emelie en promenad ner till ale gymnasium för att hälsa på våra gamla goa lärare. Dem blev glada av att se oss, och jätteglada över att vi var så duktiga som pluggar vidare direkt :) Dem började prata om när vi var i Danmark förra våren, och det var jättekul verkligen. Dem sa att dem ska snart åka dit igen med sin nya klass, och sa att vi kunde ju alltid dyka upp när dem ska dit! Kul det hade varit. Det hade varit ännu roligare om hela HÄ3A -08 kunde dyka upp! Men det kan man ju inte räkna med. Alla har ju så himla mycket olika saker för sig nuförtiden, jobbar pluggar och allt vad det är. Men som sagt, det hade iallafall varit väldigt kul.

Snart ska vi göra oss iordning för vi ska ta bussen om ca en timma in till Utby. Ska på kalas hos Rikards båda kusiner som fyller år. Blir nog trevligt som vanligt :)
Imorgon blir det bowling på Strike och så med massa tjejer eftersom sötis Emma fyller 20! (Inte förrän på söndag dock men vi lär nog hinna säga grattis strax efter tolv!) Det kommer nog bli väldigt trevligt!

Nej, nu får jag sätta fart tror jag. Är så seg bara.

Cya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0