Grått och regn.

Gick inte upp förrän närmare halv elva idag, var vaken tidigare men orkade inte gå upp förrän jag kände att jag behövde få i mig lite frukost och mitt p-piller. Är jätteförkyld och tung i huvudet, har ingen ork alls idag känner jag. Och så ska jag gå till träningen sen, suck.. Aja, det blir faktiskt ingen jympa för mig idag heller, jag får bara värda och titta på. Tänker absolut inte göra mig mer sjuk än vad jag är nu, nu vill jag bli frisk, bli klar med min tenta, göra redovisningen om Verdandi och sedan gå på sommarlov! Ännu bättre hade det varit om vi fick sommarjobbet vi sökt som sambos, eller om Rikard hittade ett riktigt jobb.. Ja, nu behöver jag riktig vila från allt!
Men, känner mig riktigt slapp och känns som jag tappat all träning (vilket jag inte gjort men är på god väg) då jag varit förkyld, haft mycket att göra och annat de senaste veckorna. Inte tränat 4-5 gånger i veckan som vanligt, men 2-3 gånger är ju inte så dåligt det heller. Men förra veckan blev det bara en enda gång, och denna veckan blir det ingen, om inte jag och Emma springer lite till helgen om jag mår bättre då. Dock kommer jag väl få massa träning på fredag när vi ska köra grejer till tippen jag och mamma, springa med tunga grejer upp och ner för trapporna till källaren och bära och ha sig är inte lite jobbigt. Även om man är vältränad! :)

Ska se om jag orkar rensa lite i garderoberna sen och se om något ska med till tippen på fredag. För imorgon blir det styling i Slittorp!  :)

Cya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0