Underbart :)

Kom hem nyss och fick ätit lite mat för var ganska hungrig. Låg i solen i runt 2 timmar och gottade mig tills jag blev så varm att jag trodde jag skulle smälta bort i princip. Då traskade jag bort till pappa på jobbet och satte mig där och tjötade en stund. Det var mysigt, då kunde jag få lite extra sol på mig. Åh vad skönt när solen och värmen är framme, det gör mig på mycket bättre humör. Rikard drog in till stan nyss, han ska regga sig till en tour på casinot till på söndag. Hoppas det går bra för honom då, det är han värd!
vad ska jag hitta på nu då? Ingen aning faktiskt. Bara slappa antagligen. Smälta maten och all sol jag fått på mig och se när mamma ringer efter jobbet, som borde vara när som helst. Åker kanske med upp till dem en sväng, Rikard lär nog bli i stan ett tag om jag känner honom rätt. Men skulle ta vår gamla härliga promenad senare så hoppas han inte blir för sen :)
Då ska jag upp och gosa med kattungarna! Nu har alla 7 öppnat sina små söta ögon och är alldeles underbara. Men som vanligt har jag en favorit, och det är ingen Nicke som jag sa till er i ett annat inlägg, det är en Nikolina ;) Så nu får jag nog döpa om henne till något annat sött. Busan skulle passa perfekt! Men just nu är hon sötnos och lillstumpan och allt möjligt.



Cya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0