Snart är denna veckan också slut..

Tiden bara springer iväg. Men så är det när man har fullt upp på dagarna, och kvällarna ibland. Förra fredagen var vi ju på bio och gick ut och åt, det var en helt underbar kväll och det var vi verkligen i behov av. Filmen var otroligt bra, en av de bästa Beck-filmerna enligt mig faktiskt! Så se den om ni gillar Beck. Vi åt på casinot, eftersom det inte är så farligt dyrt där, men det är otroligt gott och känns rätt lyxigt ändå. Jag tog en god fisk och R tog pasta. Sedan visade han mig hur man spelar Black Jack, det gick lite för fort för min del... Och pengarna verkar kunna försvinna lite för fort också :-) Innan filmen satte vi oss på en ute servering och väntade, njöt av allt folkvimmel på stan, pratade, skrattade och bara kopplade av. Det är inte ofta vi tar oss tid att bara umgås han och jag, men när vi väl gör det brukar det bli perfekt.

Jag har jobbat jättemycket det senaste, så nu är det fyra sköna, lediga dagar som väntar! Har ju jobbat 8 av 9 dagar det senaste, och det tar på en! Men jag får mer och mer erfarenhet och trivs riktigt bra på avdelningen, vilket känns positivt. Jag har faktiskt aldrig haft så lätt att komma upp på morgonen och åka iväg till jobbet som jag har nu. Kanske är för att jag har hittat rätt i livet? Har alltid trott att jag ändå tycker om att arbeta på restaurang, men det kanske är helt fel.. Det är kanske bara tankar för att jag vet att det är något jag KAN jobba med utan att vara orolig att göra fel? På rättspsyk har jag inte alls den erfarenheten och man kan vara mer orolig att göra fel, men att för varje dag lära sig mer och mer känns så kul! Och till hösten ska jag ju läsa en kurs om ätstörningar, det ska bli så intressant. Jag ser med andra ord fram emot hösten jätte mycket nu, och det är väl tur, så man inte deppar ihop för att sommaren snart är över. För hösten har massor att erbjuda, och tänk er själva att ta på er en mysig kofta, snygga stövlar och gå ut och njuta av den friska luften, alla fina höstfärger och glada människor som sommaren fört med sig. Ja, just nu känns mitt liv bra underbart, och jag är tacksam varje dag för att jag har sådan tur att må så bra. På tal om att må bra, jag har nog hittat en mirakel-produkt!

Hört talas om Actimel? Det är en shot med drick-yoghurt med aktiv bakteriekultur. Nu har jag tagit en shot varje morgon (hade en veckas uppehåll en gång för att se vad som hände) i ett par månaders tid och jag är mäkta imponerad! Min mage som alltid krånglar har blivit bättre (dock är den långt ifrån en frisk mage, men för mig känns det bra då det är bättre än förut) och det bästa av allt, jag tror mitt immunförsvar har börjat bli bättre! Har knappt varit förkyld eller sjuk alls under hela våren/sommaren, och folk i min närhet har varit sjuka men jag har sluppit att bli smittad trots att jag varit i närheten av dem. Det är OVANLIGT när det gäller mig. Är det någon som blir sjuk så är det jag. Så har det varit många, många år, kanske till och med alltid? Men, eftersom immunförsvaret faktiskt sitter i tarmarna, så kan man ju förstå varför jag alltid haft så lätt att bli sjuk då jag har haft problem så länge jag kan minnas. Och nu när jag ger mig själv massa goda bakterier som ska bekämpa alla dåliga bakterier så ökar immunförsvaret och jag håller mig frisk. Jag pratade med mamma om det häromdagen och sa åt henne att min lillebror måste börja dricka en shot varje dag också. Han är precis som mig nämligen, väldigt känslig och har ganska lätt att bli sjuk, speciellt det senaste halvåret, han är sjuk hela tiden nästan. Nu är det nog värst, han ligger hemma med världens halsfluss, 40 graders feber och spyr. Jag känner igen det där. Och jag tackar gud att jag inte blivit smittad för det är en sjukdom jag ALLTID smittas av, bara genom att höra ordet HALSFLUSS. Och jag är frisk som en nötkärna. Har inte ens ont i halsen på morgonen nuförtiden, som jag alltid hade en period. Så, med detta vill jag alltså säga att testa Actimel om ni tycker ni har dåligt immunförsvar och har lätt för att bli sjuka. Det kan tyckas vara lite dyrt (ca 17-20 kr för 4 shotar) men det är så värt det! Har det hjälpt mig (som kan tyckas vara ett hopplöst fall) så kan det hjälpa många andra!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0