Dålig uppdate, dåligt med inspiration!

Yes, det är så det känns nu. Har inget vettigt att skriva om känns det som, men det är väl bara för jag legat lite på is med träningen det senaste och haft massa annat att göra plus en jobbig förkylning att tampas med. Men nu, äntligen verkar den vara så gott som borta. Känner mig lite snuvig på morgonen och kvällen, men inte så mycket mer än det. Tack och lov! Nu jäklar ska det bli fart på mig igen, och inte nog med det, så ska jag testa kampsport, förhoppningsvis imorgon! Det ska bli väldigt spännande. Ronin Do heter den, jag har inte jättebra koll på vad det är för typ av kampsport, för mig känns det likadant alltihop, men det kommer kanske förändras om jag tycker om det! Vi får se helt enkelt :) Emma hade sjuk träningsvärk flera dagar efter hon tränade det, så jag ser fram emot riktigt mycket träningsvärk, det längtar jag efter nu!

Har bestämt mig för att bli mycket duktigare på att göra massa sallad till maten varje dag. Är jättedålig på det nuförtiden, dels för att man inte hinner (men det är bara en ursäkt, för hur lång tid tar det att fixa sallad lixom?) dels för att Rikard äter så få grönsaker, eller åtminstone inte det jag gillar bäst. Det gör att det lätt blir dåligt, att man får köpa så mycket olika osv. Men nu ska det som sagt bli ändring på det. I dessa influensa-tider vi är påväg mot och även vinterkräksjukan etc. så behöver man skydda sig extra mycket med vitaminer och mineraler så det får bli skärpning på lata Cissi framöver! Nu är ju rotfrukterna så himla billiga också så det är bara att passa på att köpa massvis av färska goda rotfrukter. Det är perfekt. Får tvinga i Rikard sånt han inte gillar. Haha!

Har haft en fullspäckad helg, som vanligt nuförtiden. I fredags var det bad i tunna, iskall pool och bastu som gällde på Uspastorp konferensanläggning med Friskis&Svettis. Efter det blev vi bjudna på utsökt potatisgratäng, fläskfilé och kantarellsås med fruktsallad och glass till efteråt. Kanon var det! Det var väldigt trevligt att träffa alla utanför gympa hallarna också, och inte på ett styrelsemöte eller liknande, nu var alla avslappnade, hade jättetrevligt och badade och umgicks. Ja, det blev en lyckad kväll, dock blev jag jättetrött, men somnade gott när vi kom hem iallafall. :)
Igår var vi först hemma hos min underbara barndomsvän och "syster" Emma på lite sent 20-årsfirande. Tyvärr var vi ju dubbelbokade så fick gå dit en stund, äta och mingla runt lite med alla man inte träffar allt för ofta nuförtiden för att sedan åka vidare till nästa firande, ett 23-årsfirande i Partille. Det blev inte lika lyckat, och vi ångrade oss stort att vi åkte dit istället för att stanna kvar med våra goa vänner från förr. Men det är sånt som händer. Vad som hände behöver vi inte gå in på, det var en hel del yngre folk på festen, vilket kanske inte alltid fungerar så bra. Tyvärr. Jag är ju ingen som bryr mig om ålder, snarare tvärtom. Men för mig har åldern ingen betydelse, det är mogenhetsfaktorn som spelar roll. Och i detta fallet så kanske inte alla höll samma faktor som vi, vilket resulterade i tråkigheter så vi åkte hem.
Idag har vi bara tagit det lugnt, haft besök av Daniel och Sanja, lagat tacos med Thomas och nu sitter jag här. Snart kommer grabbarna tillbaka och då ska vi se parlamentet. Tydligen är David Batra i det blåa och Johan Glans i det röda idag, kan det bli bättre?! Det kommer nog bli många skratt! :)

Nej, nu ska jag avsluta och fortsätta kika vidare. Slänger in ett par nya bilder jag tog igår, det var ju inte igår jag tog nya så det var väl dags, antar jag... Jag är inget fan av att ta nya bilder på mig själv, men det är tråkigt med samma bilder jämt. Man tröttnar fort!




Det är detta ni blir bjudna på idag! :)

Love/Cissi


En seg Cissi..

Det kan man lugnt säga att jag är. Har ju jobbat mina två första dagar på mitt nya extra-jobb, och det känns kanon! Det enda är att jag har ingen aning om hur jag ska lära mig alla vårdtagare.. Men det kommer väl komma när man fått jobba några gånger, och när man börjar jobba på egen hand. Ska jobba imorgon också denna veckan, då blir det min första kvälls-tur. Det ska bli spännande, lite andra sysslor då, kul att få vara med på allt så man ser vad som händer och vad man ska göra. Sen så hoppas jag man får delegering fort, så jag kan börja jobba självständigt utan att dem ska tänka på att jag inte har det. Och eftersom jag är utbildad usk får jag även ge insulin och ta blodsocker m.m vilket sånna utan utbildning inte får göra, även om dem jobbat många år. Det känns lite speciellt om jag ska vara ärlig! ;) 

Igår tränade jag ÄNTLIGEN! Har ju varit sjuk och hållt upp närmare två veckor, så igår gick jag och tränade trots att lite snuva sitter i, och det är inte bättre idag, så fick vila idag faktiskt. Man kan inte köra på för hårt efter en kraftig förkylning, då säger både lungor och hjärta till kan jag lova! Det gjorde dem på mig igår, och jag hade ju inte ätit så väldans bra under dagen heller så det gjorde inte saken bättre.. Jaja, nu är jag igång igen iallafall, så får vi hoppas att det blir mer träning nu framöver igen. Minst fyra dagar har jag ju tränat, så det får det bli nästa vecka igen, då ska jag vara på topp! :) 

Tänkte sätta mig och kika lite på kläder och annat skoj nu... Är så himla sugen på lite nytt höst/vinter-mode i garderoben! Vad tycker ni är hett nu till vintern? Jag vill ha en mysig, stickad poncho-aktig grej som jag såg en tjej hade idag. Får väl se om jag lyckas hitta någon! Den såg så himla go ut :)

 Nej, har inte mycket intressant att dela med mig av idag heller. Jag får nog lära mig att bli lite roligare! Har inte vunnit en enda tävling än... Hoppas på dem som inte är avslutade än.. Får väl vara med i fler helt enkelt. Någon gång ska man väl lyckas ha turen att vinna? Eller?

Love/Cissi


Snart dags för lördagsmys

Har nyss ätit laxfjäril med potatis och hollandaisås. Det var mumma! Vi blev lika proppmätta båda två, tur att jag har en sambo som gillar fisk lika mycket som jag gör... :) Vad tråkigt det hade varit annars! Ska strax orka pallra mig iväg till min vän Emelie, har mammas och deras bil idag så idag blir en lat-Cissi som tar bilen bort (det är inte speciellt långt, 2-3 km på sin höjd!) Men måste faktiskt vara beredd när mamma ringer och säger att dem vill hem från festen i stan, för har lovat att hämta dem. Dem ställer upp så mycket på oss hela tiden, så det är det minsta jag kan göra för dem! Det är ju Sverige - Danmark idag, men som tur är så är inte mina tjejkompisar superintresserade av den matchen, vilket jag inte heller är.. Så vi ska se film istället och ha det trevligt.

Var i stan idag förresten. Fick äntligen köpt mig Treatment Mascara från MUS, så den ska testas ikväll när jag går och lägger mig! Hoppas den är lika bra som man hört att den ska vara, ska bli väldigt spännande! :) Det där med bloggar är verkligen bra, man får så himla mycket tips och ideér, helt gratis tillskillnad från alla tidningar som finns, som kostar pengar, och man vet aldrig vilken man ska köpa för det står olika bra saker i tidningarna varje gång. Så från gång till gång kan det ju variera jättemycket om vad som står och om det är något just man själv finner intressant. Så därför är bloggar perfekt! Just nu läser jag Micromiss blogg konstant, därav att jag ska testa denna mascara från MUS! Alltid kul med inspiration :)




Nej hörni, nu måste jag kila! Ha en super mysig lördagkväll :)

Love/Cissi


Spa-saker!

Kikade in hos Millah och hittade att hon har en tävling om lite fina lavendel-ljus,doft och badgrejer!


Produkterna kommer från www.spashop.se och det är dessa produkter hon lottar ut :




Det hade verkligen inte varit fel att vinna dessa, jag som alltid tänder doftljus och älskar att ta ett varmt bad! :)

Tävlingen är öppen för alla (med bloggar) så är du sugen är det bara att kika in i Millah´s blogg!

Love/Cissi


Nu till idag.

Inlägget som kom upp nyss skrev jag igår-kväll. Datorn blev bara så himla seg så bilderna ville inte laddas upp så jag fick fixa det idag istället. Så nu vet ni varför det kom idag men står om igår i början! :)

Fick precis syn på att jag hade fått svaret från min tenta i Kriminologiska teorier. Jag fick G, men det visste jag redan att jag skulle få, kände mig väldigt säker på den. Men sedan fick jag ett annat betyg också, då Mittuniversitetet (Sundsvall, som håller i kursen) använder sig av bolognabetyg, dvs A,B,C,D,E,F betyg. Och vet ni vad jag fick? Jag fick ett A! Det kändes riktigt härligt, att inte bara bli godkänd utan kunna få mer som vanliga betyg från gymnasiet, som mvg och sånt. Och det var precis det jag fick! Jag fick 38 rätt av 40. Så nu kommer jag vara glad resten av dagen, om jag inte får ett sämre mejl om min andra tenta som inte alls kändes lika bra... Inte alls!

Idag har jag tänkt göra massa saker... Vet bara inte vart jag ska börja för lär säkert inte hinna göra allt jag vill göra. Måste hinna storstäda, och då menar jag en riktigt ordentlig genomkörare i alla skrymslen och vrår. Fönstrena är inte jätterena så dem får nog stå långt upp på listan.. Sedan ska jag vika iordning kläderna i Rikards garderob som bara är inkastade huller om buller som vanligt.. Suck.. Att han måste vara så slarvig jämt! Så ropar han på mig när han inte hittar sina kläder. Konstigt älskling? Haha. Måste få skrivit på mina inbjudningskort också.. Dem måste bli ivägskickade snarast! Jag vill ju att alla ska kunna komma.. Åh vad kul det ska bli när lilla jag fyller hela 20 år! Tänk vad tiden går fort..

Igår pratade jag med min sötaste kusin på msn. Jag saknar ihjäl mina små änglar! Har inte träffat dem på jättelänge nu verkligen, ska försöka se om man inte kan locka med dem på en bio eller något snart kanske? Ja, det får jag nog försöka styra upp.. Synd att man har så mycket att göra jämt bara! Men hoppas iallafall jag får träffa dem snart, mina små prinsessor! Tiden går så fort och dem växer så det knakar.. Känns som man vill stanna tiden. Tänk vad jobbigt det kommer bli när man får egna barn och tiden går så fort. Mina föräldrar vill nog inte att min 20-årsdag ska komma. Hehe :)

Nej, hörni! Nu får jag börja göra lite vettigt här strax, ska bara kika in alla bloggar och andra roligheter först sen så blir det till att sätta igång.. Ikväll blir det Idol med min soulmate Carro, jag hoppas Emma vill vara med också! :)

Love/Cissi


Nu så ska jag berätta...

... om min dag i tisdags! Har ju varit iväg och pluggat nu två dagar i streck hos min söta klasskompis Ellen. Igår pluggade bara jag och Pernilla för Ellen jobbade och skulle inte komma förrän på kvällen men vi hade fått hennes nyckel så vi satt i majorna och pluggade och myste hela dagen. Det gick väl hyfsat bra, nu ligger vi väldigt bra till med nästa tenta, så kan man få sig lite ledighet ett par dagar framöver. Skönt ska det bli! 

Ja, just det. Så vad hände i tisdags? Jo, det var så att i söndags kväll när vi satt och åt så ringde Rikards telefon. Så ger han mig telefonen och säger att det är till mig. Jag blir lite förvånad för min mobil var ju igång så undrade varför det inte ringde till den. Så var det Rikards söta lillasyster Jennie! Hon undrade om jag ville följa med på en make-up kurs på The Studio på tisdagseftermiddagen. Självklart ville jag det! Såg det som ett utmärkt tillfälle att äntligen få lära känna henne lite bättre och umgås med henne på tu man hand, samtidigt som vi fick lite make up råd och få göra oss fina :)
Väl inne i stan så gick vi och käkade lite sen lunch, och sedan bjöd Jennie på en väldigt god, men väldigt maffig kladdkaka till dessert. Vi orkade inte ens äta upp, det stod upp till halsen. Haha. Men gott var det!
Vi gick omkring för att se om vi kunde hitta stället, tillslut gjorde vi det och kom upp i dem jättefina lokalerna dem skaffat sig vid domkyrkan. Vi fick en make up artist som skulle vägleda oss, hon sminkade halva Jennies ansikte så skulle hon härma och göra andra halvan själv. Det lyckades hon jättebra med! Jag fick ju göra allt själv, och eftersom jag inte brukar sminka mig (mer än mascara och ibland skugga) så var det lite jobbigt vissa gånger när man inte riktigt kom ihåg vad man skulle använda först och vilken utav alla hundra borstar etc :P Men det gick tillslut ändå hyfsat bra! Vi blev lite besvikna, för det var inte alls så som det stod i mailet dem skickade. Men det var trevligt ändå. Jag testade färgen lila, bara för att jag har hört att den ska framhäva gröna ögon jättemycket. Och OJ vilken skillnad. Mina ögon nästan lyste, det var jättefint! Så nu har jag fastnat för lila, så ni kanske kommer se mer lila på mig framöver, det är en mysig höstfärg :)
Men trots att deras produkter inte var superbilliga direkt så måste jag berömma deras smink, framför allt skuggorna som hade otroligt mycket pigment i sig så det behövdes inte alls mycket skugga för att få en riktigt fin färg på ögonlocken, och det har man ju haft problem med med andra skuggor, där du målar och målar men ingen färg fäster. Det är inte speciellt kul. Så det blir kanske att man köper några skuggor därifrån när dem öppnar sin webbshop. Så håll utkik efter den!
Ja, nu blev det himla långt och komprimerat, men så såg vår tisdagseftermiddag ut iallafall! Det var så himla roligt att umgås med Jennie, det ska vi deffinitivt göra om. Det är kul att Rikard har så himla goa syskon, jag hoppas vi kommer umgås mer med dem överhuvudtaget. Rikard lillebror var ju med oss i lördags nästan ända fram tills vi skulle in till stan och spela biljard, det var väldigt roligt, framför allt för min kära sambo! :)

Nu tänkte jag slänga in lite bilder så ni får se hur roligt vi hade också... Det var inte många bilder som blev bra direkt, vi skrattade så vi tjöt nästan hela tiden men huvudsaken är att vi hade kul :D


En ny-sminkad Cissi, men tyvärr syns inte make-upen bra på kort


Jag och underbara Jennie! (Har svårt att hålla mig för skratt, som vanligt!)

Love/Cissi


En trött Cissi denna morgon..

Har inte sovit bra inatt, alls. Vaknat tusen gånger av att jag inte kunnat andas med näsan för den är helt igentäppt, och vaknat av att jag inte kan svälja för jag fått ont i halsen på det viset nu också, och vaknat av att jag håller på att kväva mig själv för jag måste hosta... BLÄ! Jag som skulle bli frisk idag hade jag ju bestämt. Så är det värre. Väldigt kul. Nu har jag inte tränat på en vecka. Jag har panik. Det är kaos i mitt huvud, jag måste få börja träna snart igen. Bli frisk... Jag vill inte missa torsdagens löpkväll heller, det är ju den andra redan, jag missade ju första pga sjukdom! Idag blir det mängder med te och honung...

Jag har inget roligt eller vettigt alls att skriva idag. Kom bara in för att klaga lite på att jag inte blivit frisk. Haha. Det får man göra ibland, och min kära sambo är så himla gullig mot mig när jag är sjuk :) Och Thomas har både lagat mat och diskat hos oss i helgen. Tänk vilken tur man har ibland med underbara nära och kära omkring en som bryr sig om en och förstår att man inte orkar vara superwoman när man är sjuk :) Jag är lyckligt lottad! Och på tal om det så blev Rikard inringd igen till sitt nya jobb, egentligen var hans sista dag på det stället i fredags, men dem fick tydligen lite panik där igår så dem ringde in honom och han stod som nr 1 på listan! Det tyder på väldigt bra saker.. Väldigt bra! Nu ska vi ligga i stenhårt med hans körkort, så att han kan fixa det och hoppas på en anställning. Det här ska gå vägen! Så är det bara.

Love/Cissi


Trött hals..

Ja, det kan man lugnt säga att jag har nu. Allt hostande och harklande och ingen röst gör att halsen inte riktigt vill vara med längre.. Hoppas verkligen det är bättre imorgon, det är inte kul det här.. Måste ha något som satt sig precis på stämbanden, har basröst nu ungefär.. Mindre kul! :)

Carro kom hit och höll mig sällskap idag. Skulle egentligen jobbat, men fick ringa och sjukskriva mig eftersom jag inte är frisk. Inte så bra att åka hem till äldre och smitta dem direkt.. Så hon kom hit efter hon gjort sin tatuering (den kommer bli riktigt nice!) men man kunde inte se så mycket eftersom hon hade plats och så på. Vi får se imorgon.. Spännande! :) Så fick tvättat lite idag iallafall, eftersom hon så snällt följde med mig och hjälpte mig. Annars hade det inte blivit en enda tvätt gjord... Så tur att jag har så gulliga vänner! Bara för att jag blev på så bra humör idag (och för att jag vet att Rikard längtat ihjäl sig..) så bakade jag mina berömda knäckkakor fast med en ny ingrediens i. Kakao. Dem kommer bli supergoda och jag vet en som kommer äta ihjäl sig på kakor ikväll när han kommer hem... :) Själv känner jag mig som världens syndare nu när jag bara tränade två gånger förra veckan, eftersom jag blev sjuk, och ätit både den ena skräpmaten efter den andra och nu bakat också, så känns som man gått upp flera kg efter denna helgen! haha. Men så är nog inte läget, men ja, ni förstår hur det känns. Så är det att vara träningsnarkoman, man får abstinens och panik att man förstört sina muskler man byggt upp. Snacka om knasigt. Men jaja, sån har jag helt enkelt blivit, och det känns skönt att man iallafall tycker om att träna, tänk om man hatade det! Usch vad jobbigt...

Ska lägga mig i sängen snart och titta på tv och vänta på att Rikard ska komma hem. Är jättetrött nu och kommer säkert somna innan Roast på Berns hunnit börja.. Men jag hoppas inte det, det är ju så kul! Jag älskar svenska komiker, eller komiker överhuvudtaget. Speciellt Robert Gustavsson, Per Andersson & Johan Rehnborg (bara för att jag älskade Kenny Starfighter när jag var liten..) Såg ni på det? Jag var livrädd för Rektorn på skolan, haha, han var ju riktigt läskig. Men Kenny Starfighter var ett favoritprogram bland många när man var liten!


Robert Gustavsson

Kenny Starfighter (Johan Rhenborg)

Per Andersson

Det var allt för mig ikväll!


Love/Cissi


LV väska!

Är med och tävlar om en ursnygg LV-väska hos tesish.blogg.se Kika in och var med ni också!


Hade ju inte tackat nej till att bära den på armen iallafall..... :)

Love/Cissi


Jag är med och tävlar, igen :)

Jag är med och tävlar hos http://micromiss.se/2009/october/nu-ar-det-dags-for-tavling.html?_tmp=386119301b5a48d0d5ac5f4f58c1c137fc0a714f

Denna gången tävlas det ut 10 st Twin gloss i färgen Raspberry från Make up store!
Dessa glossen är speciella då man trycker på toppen av tuben så får man 50%glans och 50% färg, men trycker du på mitten av tuben får du mer färg!


Reglerna är enkla!
1.Svara på frågan i kommentarsfältet
2. Ni som har blogg kopierar inlägget och länkar tävlingen!


Frågan lyder:

Vilken produkt på hudvårdshyllan liknar cover all mix men istället för att trolla bort mörka ringar och skavanker vårdar och återfuktar den dina läppar ?



Tävlingen avslutas söndagen den 11 oktober klockan 12.00
Lycka till! =)

Regning lördag

Idag är det regnigt. Så typiskt. Bara för att vi ska till tippen och slänga massa skit och flytta soffan etc. Jaja, det ska väl funka ändå hoppas jag utan några större problem! Lite tråkigt om vi får en blöt soffa sen bara. Haha.

Gårdagskvällen blev himla mysig. Emma kom hit efter vi käkat pizza, så gick grabbarna bort till en kompis medan vi kollade på idol och satt oc hejade och blev besvikna om vartannat. Haha, precis så det ska vara en mysig tjej-fredagkväll med tända ljus och idol på tv. Skönt att det blev lugnt, för jag hade nog feber inatt och sov inte alls bra, är väldigt rosslig i halsen idag med mycket hosta och irriterande hals, men jag hoppas det ska bli bättre under dagen så jag kan följa med ut och spela lite biljard ikväll, men det är inget jag tror på just i denna stund. Men vi får se längre fram, brukar ju bli bättre fram mot dagen.

Nu ska jag göra mig iordning lite för att sedan gå ner i källaren och plocka fram allt vi ska slänga. Ha en trevlig dag så hörs vi kanske senare!

Love/Cissi


Inte bra, verkligen inte bra!

Ja, jag har ont i halsen. Och hostar. Och är förkyld. Jag vill inte och kan inte och får bara inte bli sjuk. Men jag är det redan, fast än sålänge inte så sjuk som en kille hade blivit om han hade haft samma symtom som mig, det får jag väl skatta mig lycklig för. Haha. Nejdå, jag ska nog överleva och bli frisk under helgen, måste ju verkligen kunna jobba på måndag, och träna! Träna träna träna!!! Det blev ingen träning igår ju, mamma sa att det hade varit jättekul och jättebra verkligen, fan att jag missade det. Så himla typiskt! Jaja, får ta igen det nästa torsdag helt enkelt, när man är pigg och kry och har mycket krafter igen. Det lär ju inte bli någon träning i helgen heller så som det ser ut nu, om man inte räknar att vi ska åka till tippen hela lördag plus byta soffor här hemma hos oss. Det lär ju bli en del spring i alla våra trappor, bärande och lyftande. Det ska nog gå bra, sålänge jag inte blir sämre :)

Vet ni vad jag sitter och längtar ihjäl mig till nu? Folk tror verkligen jag är knäpp. Men är man ett vinter-barn så är man, enligt mig. Det är helt dimmigt ute, man ser knappt ut för det är så vitt. Jag längtar till julen! Jag vill ha julstämning... Julmys... Juldofter! Vi var på ikea jag och Emelie häromdagen, då hade dem börjat sätta upp julsakerna. Och i år är modet klassiskt verkade det som, YES. Äntligen rött och vitt igen, julens bästa färger. Inte massa svart och lila som förra året (dock blev jag stormförtjust i alla dem kulorna och sakerna också...). Jag vill lyssna på julmusik, baka pepparkakor och knäck och lussekatter, och mitt allra största julintresse såklart, köpa julklappar och gå omkring i stan i mysiga vinterkläder bland tomtar och djur och bara ha det mysigt. Haha, det finns inte många som är så jul-nostalgiska som jag är, och min familj har alltid trott att jag ska växa ifrån det, och det har jag gjort till en viss del, när jag var liten så var det nästan jobbigt att vara så jul-kär som jag var. När kvällen led mot sitt slut blev jag nästan deprimerad att dagen hade gått lika fort som alla andra år, nu njuter jag dagen efter, (och är lite ledsen för att det redan är slut) och har en mysig dag tillsammas med mina nya paket :) Ja, jag får vänta ett par veckor till innan jag kan börja få julhysteri, det är lite väl tidigt andra oktober faktiskt. När liseberg öppnar för julen, då kan man sätta igång på allvar! Då blir det skridskor och varm choklad och mys. Ja mina vänner, jag är en jul och vinterfantast (som älskar sommaren och framförallt värmen nere vid medelhavet..).

Nu ska jag börja fundera på om jag ska äta snart, är inte hungrig idag heller... Får väl göra en kopp te med vanlij-honung i och hoppas det lindrar min hals och värmer mig lite!






Love/Cissi


Trött, hostig och hängig..

Skit också. Vägrar bli sjuk. Men har varit jättetrött, haft kittlande hals, retohosta och nyst omvart annat idag. Det bådar inte gott. Men jag inbillar mig att det är stressen som gör det, så imorgon hoppar jag skolan för att vara hemma och försöka ta det lugnt.. Undra hur det ska gå när jag ska till tippen hela lördagen, så lär väl börja rota redan imorgon, om jag inte mår sämre.. Jag fick hoppa att följa med mamma på starten av träning inför Gbg-varvet uppe i Dammekärr idag. Jag får ju bara inte vara sjuk på måndag när jag ska till mitt nya jobb. Då måste jag vara frisk och pigg och visa framfötterna! Det ska bli så spännande.. :)

Sitter just nu och väntar på min lilla sambo som snart kommer hem. Har maten färdig på spisen, är inte hungrig, har inte varit det på hela dagen, det är också ett dåligt tecken när det gäller mig. Jag blir alltid hungrig efter 3-4 timmar efter en måltid. Så får försöka få i mig lite kyckling, ris och currysås för att sedan lägga mig och vila hela kvällen tror jag. Det ska bli riktigt skönt. Nästa vecka blir fullt upp, som vanligt. Ska ju jobba på måndag, hade helst behövt jobba fler dagar den veckan men insåg att jag får säga att det får bli veckan därpå igen, för vi ska plugga tisdag, onsdag, torsdag. Och jag måste få det gjort. Det måste dem ju förstå eftersom jag faktiskt pluggar på heltid och berättade det.

Har inget intressant att dela med mig av alls idag. Tyvärr. Är bara som sagt slapp och seg i hela huvudet. Nu får jag väl se till att maten inte bränns vid, ha en supermysig torsdagskväll allihopa, det tänker jag iallafall ha.. :)



Love/Cissi


RSS 2.0