Solig fredag.

Jaha, då var det fredag. Igen. Vad fort dagarna går nu märker jag. Tyckte nyss det var fredag ju... Hm, jaja, det är väl bara att tacka och ta emot antar jag. Pluggandet går ju fort förbi då iallfall! Har pluggat massvis hela veckan, fick skickat in min hemtenta igår kväll, får hoppas den går igenom, är sådär nöjd. Suttit lite med psykopati-rapporten idag, jag har uppgift att ta mig igenom en vetenskaplig artikel på engelska och hitta en bra behandlings metod till vår kära patient, Aileen Wournos. Hm, jag tror inte behandling av något slag skulle bita på henne dock.. Men vi får väl ge det ett försök. Haha.

idag har jag inte många planer, det är ju yoga imorgon bitti. Längtar ihjäl mig. Bara tränat två gånger denna veckan, och åt en halv pizza nu till lunch så lär väl få lite ångest snart. Kanske ska ringa min lillebror och kolla om jag kan hänga med honom och träna sen? Hade varit kul faktiskt. Fast det ska jag ju göra nästa vecka, då ska mamma med också. Han följde ju med oss i måndags och bröt tankarna om kärring-jympa. Haha, tack och lov! Tänk om alla ungdomar kunde hänga med oss på lite "Kärring-jympa" och bryta sina dumma tankar. Fast jag gillar det lite, man behöver inte skämmas för hur man ser ut eller om man gör fel, för jag känner alla där och det är inte massa snyggingar som kan få en att skämmas eller något annat ;)

Igår blev det lite tråkigheter. Kommer kanske inte vara superaktiv här igen, vi får väl se hur det blir med det. Just nu har jag nämligen en sak att tänka på väldigt mycket, och förhoppningsvis får jag reda på något kan stilla mina tankar redan idag. Jag hoppas. Och jag ber. Jag tänker inte berätta vad det handlar om, inte i denna stund åtminstone. Det är för ovisst ännu, och jag skrev på facebook igår något som jag har tänkt på sen igår kväll

"I´ll pray and thinkin like Bob Marley.. Dont worry, cause every little thing is gonna be alright!"

Den tanken ger mig mod och styrka, den ger mig bra känslor att detta kommer gå bra. Nu ska jag nog lägga mig och läsa lite i SOLO, det är nog första gången jag köpt den tidningen.. Men helt plötsligt har jag velat ha lite variation i det jag läser, så växlar mellan mode, kärlek, hälsa, träning och inredning. Och det är väldigt mycket växlande kan jag lova! Varför kan jag inte bara ha ETT inresse, väldigt mycket istället för tusen lite halvt? Det är jobbigt faktiskt, fast ibland riktigt roligt. Man kan iallfall lite om allt, det är inget man ska tycka är dåligt!
Nog för mitt tråkiga tjat, ha en super härlig fredag så hörs vi när vi hörs.

SunshineC

Inget nytt hos mig

Inte skrivit på ett par dagar, bara för det finns inte mycket nytt här just nu. Massvis med plugg och träning för min del. Ska plugga resten av veckan också, förmodligen plugga lite både lördag söndag hos Pernilla, innan alla gäster kommer och innan jag åker hem på söndag. Tur att jag inte tappat motivationen helt än, det rullar faktiskt på hyffsat bra, tack och lov för det. Och sedan har jag förmodligen fått ett andra alternativ på praktikplats, även detta en plats som jag hade som önskemål till skolan men dem sa att det inte gick. Dem har fan inte kollat upp någonting! Så otroligt dåligt.. Fattar det bara inte. Så sätter dem mig, på ett ställe över 10 mil härifrån, som jag fick reda på inte ens går att åka buss dit och jag äger ingen bil! Och på vintern så går det tydligen inte ens att köra bil hela vägen fram, så man får gå ett par km..... Hur i helvete tänker skolan då om jag får fråga? Låter ju helt sanslöst. Ska man behöva bosätta sig på jobbet då menar dem? Jag, tillsammans med ett gäng killar i 16-20 årsåldern med kriminellt beteende, drogmissbruk och psykiatriska sjukdomar.... Hm, skulle faktiskt inte tro det. Men förhoppningsvis så löser det ju sig nu på ett eller annat sätt, tack och lov.

Nu har jag inget vettigt alls att skriva, så tänker lägga mig i sängen, kolla ut på snöstormen och mysa ner mig under ett varmt täcke. Det är jag förtjänt av nu för har pluggat ihjäl mig hittills idag.

Peace

Sunday, but no sun...

Ibland kan man ju undra om inte söndagar borde döpas om till "Rainday" eller "greyday"! Det känns faktiskt som de flesta söndagar är just regninga eller gråa, konstigt nog. Men men, ingen idé att hänga läpp för det, vi har ju värre väder att vänta oss i veckan så är väl bara att stå ut med lite trist grått väder ett tag :)

Min kväll igår blev väldigt, väldigt lugn. Och skön. Först satt jag i hundra år och försökte komma på vad jag skulle laga för middag, och tillslut bestämde jag mig för en het fisksoppa med lite vitlöksbröd till. Det var första gången jag gjorde fisksoppa från grunden och dessutom hittade jag på själv vad den skulle bestå av, och jag blev mäkta inponerad av mig själv! Den blev supergod! Tänk att något så enkelt kan bli så gott.. Lite fisk, räkor, potatis, selleri och purjolök var det enda jag hade i... Det där ska jag deffinitivt göra om, många gånger :) Efter maten blev jag lämnad ensam hemma, vilket faktiskt var riktigt skönt. Behövde lite egen tid kände jag, så satt vid datorn och surfade runt fram till klockan åtta, sen gjorde jag mig iordning för att lägga mig och kröp ner under täcket och kollade på robinson. Det var jättemysigt och en bra avslutning på min sköna lördag! Somnade direkt efter robinson, trots att jag bestämt mig för att kolla på Rush hour 2, som tur är har jag redan sett den några gånger så gick ingen nöd på mig ändå. Och dessutom vaknade jag ju tidigt idag, vid halv nio, så jag kom upp i tid idag också. Wonderful!

Min dag idag är lika fantasilös som igår. Men tror jag ska försöka få träffat min söta mamma lite iallafall! Har inte träffat henne sen i onsdags, och det är högst ovanligt att vi inte ses på så många dagar. Men dem har ju varit på kick-off i Stockholm, så var inte mycket att göra åt dessa dagar utan henne. Får ta igen det! :)

Håll tummarna lite till för mig i tävlingen som avslutas idag kl 18.00... Åh vad jag hade velat vinna!

Cissi


En tävling :)

Jaha, nu är jag med i en tävling igen. Jag är inte direkt duktig på att vara med i tävlingar, men vinner ju aldrig så det känns nästan onödigt ibland! Men nu hittade jag en tävling som jag verkligen vill vinna, så dags att hålla tummarna denna gång igen :) Bara att hoppas!

Vinsten är en vit skinnjacka från Jofama by Kenza. Dock så är ju jackan jättedyr så vinner jag inte så får jag helt enkelt vara utan den, en fattig student som jag har inte råd att lägga 1995:- på en jacka, tyvärr! Så nu är det väl bara att hoppas att lyckan är med en, men det är många som tävlar så jag tvivlar. Är ni sugna på att vara med så kika in hos http://jofama.blogg.se!


Underbara lördag, underbara sol!

Åh, idag mår jag så otroligt bra! Har fått en perfekt start på denna lördagen, och känner att den kommer bli lugn och skön. Igårkväll kom Emma hit, så vi drack lite gott vin, åt lite räkor och sedan avslutade vi med lite yoghurtglass och frukter! Är så glad att jag har en kompis som älskar frukt och lite nyttigare snacks precis som jag, och som älskar att träna och ta hand om sin kropp! Allt blir så mycket lättare då. Vi hade supermysigt, kollade på Lets Dance och höll tummarna för att Rabih skulle få stanna minst en vecka till, och det fick han. Mest ville jag att han skulle stanna för han är ju så otroligt charmig och som en nallebjörn! Det är något att titta på, förutom dans alltså :) Grabbarna satt i köket och spelade poker, och vi satt med tända ljus uppkrupna i soffan. Trötta och helt utslaga! Sedan gick Emma hem vid tolv, då slängde jag mig i säng nästan direkt, för skulle ju upp halv åtta idag. Skulle vara nere och öppna lokalen för yogan klockan nio, så kastade i mig en macka och lite juice så tog jag en promenad ner på 40 minuter ganska exakt och började tända ljus och göra iordning. Yogan var underbar, för solen lyste in genom fönstret och man kände verkligen lugnet sprida sig och att snart, snart så kommer våren även i år! Tog bussen hem för handlade lite frukt och så innan, så gjorde iordning en god fruktsallad och två mackor till brunch. Så så har alltså min dag börjat, och nu hamnade jag här. :)

Vad jag ska hitta på idag, har jag ingen aning om. Jag tar det som det kommer, det blir nog lugnt och skönt idag också!

Cissi


Fredag = mys!

Yes, idag är det fredag. Okej, det kändes som en fredag för mig igår också visserligen, men idag är det ju på riktigt så jag får med andra ord två fredagar i rad! :)

Blir ingen film i helgen, Avatar alltså. Som jag misstänkte är det fortfarande fullbokat flera dagar i förväg, så vi får väl se en annan dag helt enkelt! En 3D film är väl mer poppis att gå på på bio också såklart, eftersom man ser den utan 3D hemma. Så hoppas verkligen vi hinner se den innan den slutar gå iaf :)

Så det blir väl en mysig kväll med Emma idag förmodligen! Ska ringa henne strax och höra hur vi ska göra. Min kära sambo har ju vänt på dygnet och somnade nyss så han lär ju sova fram till i eftermiddag/kväll, väldigt trevligt! Haha! Är sugen på att kanske ha lite SPA-kväll också.. Ska se vad Emma tycker om det :)

Har sån fruktansvärd hicka! Vet inte hur den började, men helt plötsligt upptäckte jag att jag inte kan sluta hicka. Får väl försöka skrämma mig själv eller något.. Haha, och så lättskrämd som jag är så borde väl inte det vara några problem!
Nej, nu ska jag faktiskt ringa Emma för såg att hon hade ringt mig till och med utan att jag hört det. Skriver kanske senare!

Cissi

En tanke till alla på Haiti.

Nu har jag precis skänkt pengar till Rädda barnen och Haiti. Det räcker med ett litet sms och så är det klart. Hur svårt kan det vara? Man kan skänka antingen 10 kr eller 50 kr, det väljer man själv. Och tio kronor från många, många kan göra enorm skillnad där nere! Och tio kronor, det har i princip alla råd med. Så kom igen nu, skänk en tanke och en gåva till alla drabbade på Haiti ni också, det tar inte mer än ett par sekunder!

Smsa "10katastrof" om du vill skänka 10 kronor eller smsa "katastrof" om du vill skänka 50 kronor till

72950



Ny ögonbrynspenna.

Depend har kommit med en ny ögonbrynspenna. Den har unik spets som ska kamma brynen samtidigt som den ska färga endast stråna istället för även på huden som andra pennor gör. Köpte den för blev lite nyfiken på hur den skulle vara, och jag tror faktiskt jag gillar resultatet! :)

Varför jag bara säger tror, är för att jag bara testat den en gång hittills. Den ger lagom med färg, det ser inte målat ut och ger bara lite mörkare nyans på ögonbrynet. Tyckte dock det var lite krångligt i början och trodde inte det kom någon färg, men tror att det är en vanesak som med det mesta. Så denna penna kommer säkert att börja finnas i min sminkväska framöver :) Jag köpte brun eftersom jag är såpass ljus, är man mörkare tror jag man ska köpa den svarta om man vill att det ska synas ordentligt, men även där är ju en smaksak!


Snöigt idag också..

Igår snöade det, fast kom bara lite puder. Det snöar idag också, mer än igår, men fortfarande små puderflingor, så känns helt okej. Eftersom jag inte har ont av snö så gör det mig inte så mycket, så länge inte slasket kommer så är jag nöjd! Och än har vi sluppit det, sålänge man inte är inne i stan, för där är det ganska slaskigt. Men det är väl pga trafiken och allt som gör att det inte är lika kallt där!

Det blev ingen träning alls för mig igår, fast en skön långpromenad med Emma iallafall! Åkte hem till mamma sedan och hjälpte dem att måla lite till i hallen där nere, eftersom dem börjat måla den vit! Jättefint blir det, men dem åker ju till Sthlm idag tills på lördag så det blir inget mer gjort på ett par dagar nu.

I helgen ska jag ha en lugn, skön helg har jag bestämt! Varit ganska förkyld inatt, och känner fortfarande att det är kvar. Det får inte bli värre, och det hoppas jag att yogan ska ta bort på lördag morgon! Jag och Emma har bestämt att ha lite vin-kväll i helgen också, med lite räkor och goda frukter och bara mysa. Sånt älskar jag! Jag är ju mer en mys-tjej än en party-tjej fast det är väl för att jag var så mycket party-tjej på högstadiet förmodligen. Sedan ville ett gäng gå på Avatar i helgen också, och den ska ju vara riktigt ball så kanske följer med och ser den. Vi får väl se! :)

Vet ni vad? Nu längtar faktiskt jag till våren.. Och ja, jag klagar inte det minsta på vintern och snön (eftersom alla som känner mig säger "Cissi, klaga nu inte för du har fått din kalla vinter som du ville ha!") men det är ändå härligt att tänka mot våren och sommaren och veta att det är inom räckhåll nu. Vi är på rätt sida året och påväg mot varmare, ljusare tider. Tänk er känslan när man ser den första snödroppen i en trädgård! Snön kan till och med ligga kvar när dem växer upp, ändå får man ett lyckorus och säger till alla att "nu är det banne mig vår!" :) Man blir som ett litet barn nästan, full av lycka och massa känslor som väller över. Det är ju inte konstigt att så många blir kära på våren helt enkelt! Det är en perfekt tid. :)

Nej, nog om mitt drömmande om vår och sommar nu... Ska sätta igång och plugga lite och förhoppningsvis få något gjort på tentan. Allt är kaos i skolan nu med den nya kursen, läraren verkar inte vara riktigt som man ska vara om man säger så. Men men, det är väl bara att kämpa sig igenom detta och hoppas man slipper massa omtentor!

Cissi



Förresten...

Syns ens min nya design??? Vet att Jennie hade skrivit att hon inte kunde se den samma dag som jag gjorde den, men vet att ibland har det tagit lite tid för designen att visa sig för alla och i både mozilla och explorer. Skriv gärna om ni ser en grön, härlig design eller en snöigt julig? Så jag vet! :)

Min lilla snöboll!

Måste ju bara lägga in lite bilder på min bebis nu bara för det...:)


Här är jag nyfödd och sussar gott :)


Nu börjar jag bli större så snart får jag komma hem till mamma och pappa!


Här är jag med mina fem syskon och fem svarta kusiner! Varför blev bara jag grå?


Jag gillar att sova med kudde och täcke...


Mamma! Väck mig inte med kameran jämt...


Mamma och pappa måste verkligen visa upp mitt vita hjärta på magen... Jaja, jag är väl kanske född till en liten krambjörn ändå :)


Onsdag och träningssugen!

Är väldigt träningssugen just nu. Och självklart har vi bara ett baspass idag.. Suck! Det är sånna här dagar jag önskar att vi hade en egen lokal så man kunde gå och träna lite mer när man ville, eller att jag helt enkelt hade ett kort på Life.. Men men, får väl se om jag kan få med Carro och simma idag om hon kan, hon var osäker på det vet jag, annars får jag väl se om jag kan lura med Emma ut på en promenad eller följa med henne till Life och träna lite! Vi får väl se =) Har ju ett alternativ att åka hem till mamma och köra ett core-pass sen annars också, hm.. där fick jag en idé!

Har upptäckt det otroligt goda på havregrynsgröten, nämligen färsk frukt! Brukar ju ha typ frysta blåbär eller andra frysta bär eller kanel på, men det senaste har jag haft antingen kiwi eller som idag, blodapelsin och det är supergott! Tusen gånger bättre än socker eller sylt om ni frågar mig. Ibland tackar jag mina gener för att jag föddes att älska frukt, grönsaker och vatten! För vet att det finns många som måste tvinga i sig dessa saker, och kan förstå att det måste vara otroligt jobbigt för vet ju själv hur jobbigt det är att äta något man inte direkt älskar!

Har lite saker inplanerade nu framöver faktiskt. Känns skönt att ha lite att göra på helgerna, som man vet om i förväg. Annars kan det alltid bli massa krångel eller vel! Så nästa lördag ska jag på tjejmiddag hos min söta klasskompis Pernilla, där hon är den enda jag känner bland 35 tjejer, så med andra ord, jag kommer träffa massa nya trevliga människor! Var ju lite osäker om jag skulle gå först eftersom Ellen inte kan följa med, och alla som kommer är runt 30 men så pratade vi om det igår och jag vet ju att jag trivs mer med äldre och Pernilla övertygade mig om att dem kommer ta hand om mig så nu ser jag verkligen fram emot detta! Vi ska till Stenungsbaden senare på kvällen också, kan bli ritkigt skoj för har hört så mycket bra om det stället! :)

Faaaan, jag vill verkligen träna! Får väl ta mig en promenad bort till pappa eller något sålänge medans alla jobbar eller är i skolan.. Har ju köpt en present till min lilla älsklings boll, ett nytt halsband! Denna gången med fina diamantliknande pärlor på istället för nitar, vi får väl se vad han säger. Bjällran måste jag bara klippa bort innan, annars vet jag en som kommer hata mig. Haha. Min katt är precis som en hund, bara så ni vet... :) Lekta apport med honom när han var liten, han står och dricker ur vattenkranen varje morgon, och brukar dra av en täcket när han väcker en... Min lilla bebis!

Cissi

Mycket på gång

Just nu har jag mycket på gång. Skolan har dragit igång med en väldig fart, vi har massvis med tentor och arbeten att göra så det kommer väl inte bli en lugn stund på ett tag nu men det är bara att köra på! Väntar fortfarande på svar från praktiken, så håller fortfarande tummar och tår för att det ska gå vägen och att jag ska få byta...:)

Som sagt, inte hänt så mycket det senaste mer än plugg, skola och planering. Träningen har satt igång också, skulle dansat afro-dans i söndags men blev aldrig av så jag och mamma får åka in till någon av friskisanläggningarna i Gbg snart och testa istället, för måste verkligen få testa det och se vad jag känner och tycker om det! Funderar ju som sagt att eventuellt gå utbildning till det isåfall. Men vi får se!
Började ju med yogan i lördags morse också, WOW vad skönt säger jag bara! Och träningsvärken infann sig dagen efter, tro det eller ej (Ni som tror att man inte kan få träningsvärk av yoga eller att det bara är avslappning)! Man tränar dem inre musklerna, så man får träningsvärk på ställen man oftast inte annars får träningsvärk på. Denna gången hade både jag och mamma i dem djupa, sneda core-musklerna så det var lite jobbigt att skratta eller vrida överkroppen för mycket :D

Ska hoppa in som vikarie på passet idag, då den andra värden är sjuk. Hoppade ju träningen igår och fick genast ångest över det så ska träna extra mycket idag! Blev bara träning 3 ggr förra veckan, så får allt se till att få iallafall 4 dagar denna. Skärpning Cissi!

Kram Cissi

Kanske, kanske..

Hade fått mejl från det stället jag sökt praktikplats, och dem tycker vår utbildning låter bra! De sa att dem kan nog gärna ge mig en praktikplats, bara dem kan uppfylla de mål jag behöver uppfylla under tiden. Yes! Det borde dem ju kunna göra, så nu inväntar jag svar från min lärare för att be henne skicka målen så jag kan skicka över dem. Sen kanske det är klart! Då får jag vara där jag ville från början, fastän skolan sa att man inte kunde få där för sjuksköterskorna har förtur. Yeah right! Dem har säkert inte ens hört av sig dit och frågat, dem har bara tagit platser som dem fått in själva. Men men, nu känns det som det kan gå vägen det här, så jag håller tummarna lite till:)

Idag blir det att städa undan lite, ringa Pernilla och prata om opponeringen på torsdag. Sedan ska jag träna ikväll, ska bli så skönt! Tränade aldrig igår, och har ångest över det fortfarande. Så idag blir det att ta i till max, och bara njuta!

Cissi

Ny design

Hm, vet faktiskt inte riktigt vad jag tycker om min nya design, än. Den är grön och fräsch, regnskog och härliga orkideer, men jag har inte riktigt vant mig tror jag. Vi får väl se om jag har kvar den eller ändrar mig om ett tag! :)

Sitter och dricker en underbar smoothie just nu. Den är gjord på kiwi, blåbär, krusbär, ananasjuice och vanlijyoghurt. Mums! Den blev verkligen perfekt. Fast får nog sätta på en kopp te efter jag druckit upp den, för blev ännu kallare nu.

På lördag smäller det! Då ska jag träna en timmes underbar yoga. Har väntat på detta länge nu, halv tio till halv elva varje lördag vet ni vart jag kommer befinna mig iallfall. I Nödinge och träna yoga! Så mina fredagar kommer att få bli filmkvällar, myskvällar eller liknande så jag kan lägga mig i tid och orka upp tidigt på lördagsmorgonen. Det ska bli så härligt, att starta dagen och komma igång och bli ordentligt pigg och ha hela lördag och söndag framför mig. Ja, nu ska jag bara gå mot ljusare tider, helt klart!

Nu ska jag snart påbörja två nya kriminologi-kurser i skolan. Närmare bestämt på fredag. Den ena kommer förmodligen bli jätteintressant och rolig, den om beroendelära. Den andra däremot kommer bli tung och jobbig att ta sig igenom, det är riskbedömning och riskhantering. Det är massa rapportskrivning och vetenskapliga saker i den kursen, så den ser jag inte fram emot lika mycket. Men det får gå! Har lovat mig själv att plugga järnet så fort jag får en uppgift, så jag kan få lite mer ledigt i slutet av månaden innan den nya skolperioden drar igång. Vi får väl se hur jag lyckas med detta! Men nu är det bara praktiken jag längtar efter, det ska bli så skoj att komma ut och se allt i verkligheten lixom.. Och om jag har tur, så kanske jag har fått en annan plats, i Göteborg istället för i Marks kommun. Det känns ju inte fel om det skulle gå, slippa pendla 20 mil om dagen... Jag hoppas verkligen att jag kan få praktikplatsen i Göteborg. Det är bara att hålla tummarna ett tag till!

Cissi

Massvis med idéer..

Satt för ett tagsen och pysslade med designen, men inget vidare resultat. Jag tröttnade och la ner det, så nu tar jag tag i det så fort tid finns! Har redan bilder och idéer så det går nog fort när jag väl kommit igång:) Så ni får stå ut med julen hos mig ett tag till!

Har suttit nu och letat efter mina efterlängtade gardiner, utan resultat! Jag har ju accentfärgen grön i värdagsrummet/sovrummet och vet att det har funnits jätteläckra gröna trådgardiner, förstår ni vad jag menar för några då? Det är som en panellängd fast med masa trådar istället för ett helt tygstycke. Jag har letat och letat, hittat någon grön men i helt fel färg. Jag vill ha en rätt ljus, stark fin grön färg för att det ska passa in här. Ingen som vet vart jag kan få tag i dessa? Har för mig det har funnits på Ikea men hittar inget på deras hemsida eller i katalogen, men får väl åka dit och kika i värsta fall.

Läste även en artikel i en villa tidning i helgen, om golv. Hur kul kan det vara att läsa om golv tycker säkert dem flesta, men jag fick en väldigt intressant idé då faktiskt. Detta huset är från 1920-talet, och vi har fula plastgolv i köket och hallen som jag verkligen hatar. I artikeln stod det att många hus och lägenheter har ett jättefint originalträgolv under dessa mattor utan att man vet om det! Oj, tänkte jag då, tänk om vi har det där snygga, rustika, antika golvet under?! Då slipper man lägga ut pengar på ett nytt golv, bara att fräscha upp det gamla... Så i dagarna ska ja allt se om jag kan kika under och se vad det är för golv, men jag tror på ett bra resultat! :)

Ska strax ut i solen och ta en härlig promenad ner till Nödinge med Emma. Solen har lyst in här hela morgonen och dagen, det är helt underbart! Man drömmer sig bort och längtar till våren, när allt börjar bli grönt och fint.. Som ni vet älskar jag ju även vintern, men jag tycker om att få dessa "för-känslorna" för våren och sommaren! Då vet man att man är påväg åt rätt tid, och då kan jag leva med vintern ett par månader till :)

Nu ska jag dra mig, ha en skön solig dag, min avslutar jag nog med ett danspass tror jag!

Kram Cissi

Nytt år, nya möjligheter!

Okej, nu har jag varit inaktiv ett bra tag igen. Haha, förstår inte att folk går in på min blogg fortfarande ens, men dem vet väl att det kommer ett sånt här inlägg lite då och då :)
Har haft en skön jul och en bra nyår. Trots lite veligt och bråkigt och stökigt, men sånt får man stå ut med ibland och tänka bortom det och faktiskt ha det lungt, skönt och trevligt!

Har som sagt inte haft direkt jullov då vi har en rapportskrivning som ska vara inskickad imorgon. Har suttit med det sista nu och ska se om jag kan få ihop det så tjejerna kan läsa den igen och se vad dem säger om vårt arbete! Hoppas att det kommer gå bra, men det tror jag nog att det gör.

Får ju börja ändra min design snart nu också, har en ny ide men det får bli en överraskning! :) Kan ju inte vara julig bild nu, visst, snön passar ju in så snöigt som vi har det, men julsakerna åker nog ut härifrån imorgon. Nu blir det att se framåt, för snart drar träningen igång och jag kan knappt vänta längre! Har inte tränat på en månad, så känns som man får börja om från noll nästan. Men det ska nog gå bra, med lite nya friskiskläder och nytt år så kommer nog många komma igång ordentligt nu! Det känns som att detta kommer bli ett bra år, för det har jag bestämt mig för att det kommer göra.

Och förresten, alla ni som anser att nyårslöften är onödiga: Det är dem inte alls! Bara det att man behöver inte bara ha ett nyårslöfte på nyårsafton, man kan ha det varje dag om det är så. Tänk själva, även om ert nyårslöfte bara håller ett par dagar, veckor, månader.. Så har ni ju ändå genomfört det, en tid. Man kan ha nya löften själv, det stärker en och motiverar en! Tänk tiden man sitter och planerar ett löfte, vad man känner sig stark, motiverad och grym, eller hur? Så kör på med era löften och skapa nya när det behövs! Be positive my friends!

Kram Cissi!


RSS 2.0