Lokala regnskurar, Oh yes!

Det är väldigt lokala regnskurar som kommer nu alltså. Ena sekunden är det blå himmel och sol, andra sekunden regnar det stora droppar på en. Det gjorde det såklart när jag gick hem från bussen för en halvtmma sen typ. Men det var rätt skönt, längesen det regnade på mig nu! Sålänge det inte är en störtskur som kommer så är det okej, om det inte regnar i flera timmar vill säga.

Varit inne i stan med Rikard idag. Vi skulle shoppa lite och äta lite och så innan han skulle in till casinot och spela lite ikväll. Det var väldigt mycket folk och Rikard fick världens panik av allt folk, och det stressade upp mig ännu mer så det blev inte mycket shoppat för min del. Men det är bara bra, då spar vi dem pengarna! Rikard fick köpt sig ett par jättesnygga jeans, och en fin stickad tröja. Jag köpte ett sött brunt linne och strumpor, som jag verkligen var i behov av! Nu kan jag rensa ut lite gamla slappa fula strumpor och fylla på med dem nya. Känns skönt.
Käkade på O´learys faktiskt, vi kunde inte bestämma oss vart vi skulle gå men där är dem rätt billiga och har bra mat. Det var jättegott, jag åt Pasta Alfredo med vitlöksbröd och Rikard tog En BBQ Cheesebrugare med pommes. Vi kastade i oss maten som vanligt och blev alldeles för mätta, som vanligt. Haha, måste lära mig att äta lugnare, detta funkar inte! :)

Nu ska jag bara slappa, diska om jag får lust, och vänta på att vi ska ut och springa om 2, 2 ½ timma ungefär. Idag måste jag ge gärnet, vi fuskade ju igår, eller, sköt upp det till idag, men ändå! Så idag ska det springas, all energi ska ta slut, tro mig! Pressa mig så mycket jag kan, fy fan vad härligt... Haha, eller inte, men efteråt är det det!



Love / Cissi


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0