Snöstorm!

Nyss såg jag ut som snömannen själv. På riktigt! Var täckt med snö från topp till tå, för hade motvind hela vägen hem från Carro. Men som tur är har jag kläder efter väder och var jättevarm och mysig när jag väl vara hemma så hade allt kunnat gå en bit till om det hade behövts, fast är glad att jag slapp.. :)
Blir inte mycket uppdatering för min del här, och det har sina orsaker. Dels så har jag så mycket i skolan att jag inte har ett särskilt roligt liv just nu, så finns inget vettigt att skriva om jag inte ska skriva om riskbedömningar och beroendelära.. haha! Sedan så har jag andra saker som snurrar i mitt huvud varenda sekund, som gör att jag haft ont i huvudet dem senaste fyra dagarna. Fortfarande är det inget jag vill ta upp här, då det har med väldigt mycket privatliv att göra. Men det är en nära person till mig som inte mår speciellt bra, så all energi läggs på det i första hand i mitt liv just nu! Men är så glad att jag har världens bästa familj, där alla stöttar varandra! Är tacksam varje dag jag vaknar upp och vet att dem finns vid min sida. Ni är bäst, allihop!

Nu ska jag strax göra mig iordning för att lägga mig faktiskt, och hoppas på att jag vaknar utan huvudvärk imorgon. Det blir till att plugga direkt när jag vaknar så jag slipper sitta så länge, mamma är ju ledig imorgon också så kanske hinner umgås lite med henne :)

Talk to u later!


Vill ut, ut, ut!

Vaknade av en sol i ansiktet. Åh vad underbart! Jag bara vill ut, jag blev så lycklig av en fin sol och blå himmel! Tänk vilken skillnad vädret kan göra med ens humör, vacker vit snö och strålande sol.. Det kanske blir en långpromenad för mig idag? Måste ändå bort till pappa och hämta min bok som kom igår, då kan man ändå passa på att ta sig en extra tur runt om i lilla Nol. Först måste jag bara lyckas motivera mig till att göra och äta frukost.. Känner inte för det idag, eller är det gröten jag inte känner för? Usch, gillar inte när jag inte har frukostdagar, för vet att jag måste äta det annars mår jag inte bra resten av dagen. Så får väl helt enkelt tvinga i mig lite gröt och bli pigg och orka gå ut. Med träningsvärk i vaderna också. Hoppas mjuka upp dem inför de två passen jag ska köra idag. Ska först köra Core, som jag saknat så mycket sen vår core-tränare på friskis slutade. Och efter det blir det något nytt för mig, MRL (Mage-rumpa-lår) och det ska bli väldigt spännande! Kan tänka mig att det är något för mig :) Imorgon är det dags för Yoga som vanligt och efter det är jag faktiskt inbokad på ett Zumba pass! Det ska bli riktigt spännande, har ju sett reklamen och jag gillar ju att dansa så det är säkert riktigt roligt. Återstår att se imorgon, och jag ska berätta hur det var! Det finns ju inom friskis också nu, så vem vet, man kanske vill bli ledare i det istället? Well, we´ll see about that! :)

Nu får jag väl slänga ihop lite frukost då... Har färska räkor hemma som jag fick igår, ibland har man tur. Så det blir väl att mumsa i sig dem senare ikväll, för då ska jag kolla på Solsidan. Mer än så blir det nog inte för mig ikväll, om det inte dyker upp något oväntat.

Cissi

Inte pigg på uppdate

Har inte varit pigg på att uppdatera här på ett par dagar. Men är inte många som läser ändå så spelar inte så stor roll :) Har alldeles för mycket i mitt huvud just nu för att kunna sitta här och skriva, för eftersom min blogg inte är låst med lösenord så kan jag inte dela med mig av allt, och inte det som händer just nu! Men livet rullar på, i lite segare takt än vanligt dock, men hoppas på en accelerering i BRA fart väldigt snart.

Nyss ätit frukost, och ska iväg och träna klockan elva. Ska bort till Life eftersom dem har prova-på-vecka, man måste ju få utnyttja systemet lite.. Haha. Nej, men ska bli underbart att träna såhär på förmiddagen, det passar ju mig allra bäst. Är ju som sagt ingen kvällsmänniska längre, och har inte varit det på flera, flera år.. Så träning tidigt är mycket mer effektivt för min del!

Mina matvanor har bara helt plötsligt blivit väldigt bra, okej, dem har aldrig varit dåliga, men nu är dem bättre! Har tappat mitt sug för godsaker, och det hände bara sådär. Vet inte om det är min hjärna som äntligen lyckats tala om att jag faktiskt vill satsa på att se resultat när terminen är slut, eller om det bara är en period. Men vill ni veta vad jag kom på just i skrivande stund? Att jag inte ätit p-piller på hm, två tre veckor... Mystiskt sammanträffande?? Och jag som ska beställa nya, det är bara jag som slarvat och sen inte haft tid.. Men det kanske är en dum idé? Kanske ska kolla efter ett par nya, fastän dessa har funkat perfekt i alla år.. Men nu, efter flera års användande märker man massa biverkningar dem gett, haha, det är ju toppen! Att märka sånt efteråt :) Nej, det är nog inte dem som är orsaken, jag har ju aldrig haft sånt enormt begär av sötsaker, och har känt att jag klarar mig fint utan det, och då kan man äta någon gång ibland utan att få dåligt samvete det minsta och tro att träningen blir förstörd!

Nu är det februari, och massvis med snö, snö snö. Jag tycker det är vackert. Och då menar jag verkligen otroligt vackert... Och vaknade mitt i natten inatt, och det var upplyst ute, av all snö! Det är så härligt tycker jag, att slippa att det är jättemörkt och trist, snön gör ju så stor skillnad! Det enda som gör att jag vill ha lite vår är för att jag vill börja ut och löpa nu. Sa till mamma häromdagen att i år ska jag hänga med henne också, då lär jag väl dö efter första gången eftersom hon kan klassas som elit-löpare jämfört med mig! :) Men det är därför jag vill ut med henne, då kommer jag kämpa tills jag får blodsmak i munnen och på så sätt öva upp konditionen snabbare och bättre, vilket är mitt mål! Så nu är det bara att vänta på våååår, härliga vår. Men jag gissar att det lär ta minst två månader innan snön börjar försvinna, om ens det... :)


Visst ser det härligt ut?

Cissi

RSS 2.0