Dagens pepp

På en del människor ser man verkligen det hälsosamma levnadsvanorna, att träningen får personen att må bra och att han/hon trivs med sig själv. Det är det alla ska sträva efter. Att trivas med sig själv och att ens val får en att må bra, inside-out. Man ser även på de som tar i för hårt, de som bara strävar efter en snygg kropp och kanske äter alldeles otroligt kasst - ansiktet lyser inte, lyckan syns inte i ögonen. Det gäller hela tiden att göra rätt val för en själv, alla är vi olika så vi kan aldrig jämföra oss med någon annan. Så lyssna inte allt för mycket på vad andra säger åt dig att göra och vad andra säger är bra att göra - Lyssna på DIN kropp och gör det DEN vill att du ska göra för bästa möjliga lycka!


Riktigt snygg och enligt mig ser hon riktigt hälsosam ut också

Kommentarer
Postat av: Jennie

Det går sådär. Ibland äter jag onyttigt och ibland skärper jag till mig. Men mycket beror väl på att det har varit påsk och sådär. Då gick det utför. Sen har det varit en del annat och nu är jag sjuk så jag har inte orkat fokusera så mkt på den biten. Men jag ska ta tag i det snart igen. Det är bara att ta sig upp på banan :)

2011-05-24 @ 16:12:14
URL: http://uniqueangel.blogg.se/
Postat av: ♥Evelina♥

Hej!

vill du vinna bloggsvar? Du kan du anmäla dej här:

http://baaraevelinaas.blogg.se/2011/may/bloggsvars-tavling.html#commentDet ända du behöver göra är att säga att du är med och på Torsdag kväll utser jag en vinnare!

Lycka till, kramBaaraevelinaas ♥

2011-05-24 @ 16:28:12
URL: http://baaraevelinaas.blogg.se/
Postat av: Albin

Hej hej :D! snygg blogg du har! :DHur mår du? :D

2011-05-24 @ 16:34:20
URL: http://nallou.blogg.se/
Postat av: lisacorneliaa

Allt bra? :D

2011-05-24 @ 16:50:47
URL: http://lisacorneliaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0