Hello friends!

Har precis ätit lite lunch, blev fiskgratäng med skaldjurssås. Dock en färdigrätt, hade ingen ork alls idag att ställa mig och laga något. Räcker med att man ska laga middag sen :) Då blir det kinesiska vårullar, ris och currysås!
Köpte en ask med jordgubbar, gud så gott! Redan smaskat i mig några, men äter få åt gången, det är bäst för ens sug efter något sött! 4 st jordgubbar är perfekt efter en måltid eller något för att få i sig det söta man ska ha efter att man ätit. Det gillar jag. Synd att det bara går att göra så på sommaren..

Köpte Cosmos nya tidning också, Juni numret. Gillar cosmo. Köpte Elle Mode sist, för hittade inte cosmo och var i akut behov av att läsa tjejtidning, haha, så fick bli den. Blev dock väldigt besviken. Så den blir det nog inte igen. Så ska snart lägga mig och läsa den hade jag tänkt!



Satt nyss också och letade efter lite olika schampoon och balsam som inte innehåller silikon, men utan något resultat. Jag är i behov av detta, schampoo+balsam som inte har något silikon i, för det är inte bra för håret. Det fick jag även reda på när jag gjorde en håranalys för ca ett år sedan på en mässa. Och har ännu inte börjat använda produkter utan silikon i för jag vet inte vart dem finns. Och inte heller riktigt hur man läser det på innehållet alla gånger för den delen. Jag har fått gå till läkaren för att jag har sån problem med min hårbotten, den är så sjukt torr att det nästan kan påminna om mjäll ibland, dock är mjäll för fett hår, och om mitt hår skulle bli fett hade jag blivit överlycklig! Så torr är alltså hårbotten. Någon av mina läsare som har ett förslag till bra produkter, utan silikon? Gärna inte super dyra heller, men alla prisklassr går bra att dela med sig av :) Är öppen för förslag! Har just nu barnängen för det är hyffsat milt för mitt hår, produkter med mycket parfum, lukt och sånt gör det till katastrof rent ut sagt. Det kliar så jag blir tokig. Tänk om jag har psoriasis ändå? Frågade ju läkaren, men det kunde hon inte svara på då jag endast har det i hårbotten. Fick medel mot psoriasis/eksem. Men som sagt, hon visste inte om det var det eller ej eftersom det är svårt att säga i en hårbotten. Men det återstår väl att se. Det ligger ju i släkten, men tror inte jag är i riskzonen, för har för mig att man måste få det från både mammas och pappas sida isåfall, och det finns bara på mammas sida. Men men, ge mig gärna förslag!

Love / Cissi

Kommentarer
Postat av: Jennie

Har inte garnier gjort ett schampoo plus balsam utan silicon? För mig jag såg det på reklamen.. fast nu blev jag orsäker på om det va stylingsprodukter? :S hmm..haha!

2009-06-02 @ 15:39:09
URL: http://uniqueangel.blogg.se/
Postat av: Jennie

Kim har precis likadan hårbotten som dig! tycker jättesynd om honom.. Den är så torr så det liksom flagnar, och ser nästan ut som mjäll som du beskriver, fast det är det inte som sagt.. hade också velat va för schampoo han skulle behöva använda för han både tycker det är jobbigt och skäms.. stackare =( Jag därimot är helt tvärtom! mitt hår blir fan fett dagen efter jag tvättat det..helt sjukt! skitjobbigt det med.. men om du får nåt tips eller hittar nåt själv så dela gärna med dig =)

2009-06-02 @ 15:42:42
URL: http://uniqueangel.blogg.se/
Postat av: Jennie

Förresten! haha =) Under mina länkar, så har jag länkat en tjej som är frisör och delar med sig av olika tips för håret! ta och fråga henne, hon svarar och har säkert svar på din fråga =)

2009-06-02 @ 15:45:22
URL: http://uniqueangel.blogg.se/
Postat av: Jennie

Hej igen! haha! hittade ett schampoo och balsam i ett! för torr hårbotten då. Kostar dock 218 kr, men kanske värt det? =) http://www.accessora.se/index.htm?uri=http://www.accessora.se/john-masters-zinc-sage-shampoo.htm

2009-06-02 @ 15:52:13
URL: http://uniqueangel.blogg.se/
Postat av: Jennie

här kan du läsa om lite tips också! Gen.aspx?t=news&s=b&i=213" rel="nofollow">http://bodyforum.se/ArtGen.aspx?t=news&s=b&i=213

2009-06-02 @ 16:06:55
URL: http://uniqueangel.blogg.se/
Postat av: Jennie

oj, nu blir det en hel del kommentarer..haha!

http://www.lockig.se/forum/viewtopic.php?f=12&t=6420&p=59548 Det va nog rätt det jag sa om reklamen! :D Hoppas du fått nåt råd nu iaf =)

2009-06-02 @ 16:12:31
URL: http://uniqueangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0