Kul!

Idag var det ett himla kul skivstångs-pass. Vi hade fått en gäst ledare från Göteborg, och han var riktigt duktig. Hoppas han kommer och gästar oss någon mer gång! Tog i som bara den, och ökade mina vikter på armar/axlar lite faktiskt, kommer väl kännas imorgon antar jag!

Idag har jag haft en jättemysig dag med Emelie. Vi åkte in till stan och gick runt och kollade och pratade om allt vi måste ta ikapp eftersom vi ses så sällan. Jag hade världens tur också, hittade en jacka på H&M som det var 50% rea på, så jag fick betala 149:- för den! Helt sjukt billigt, det behövde jag verkligen! :)

Om en halvtimma börjar en dokumentär på fyran jag ska kolla på. Vet dock inte om jag kommer palla se klart hela, eftersom den heter: Monstret - Josef Fritzl. Fy fan. Rätt grymt att dem hunnit göra en dokumentär såhär fort också. Men jag tycker om att kolla på sådana dokumentärer, trots att jag ibland egentligen inte klarar av det. Att få höra och se och skapa nya tankar och funderingar kring psykiskt sjuka människor och människor i allmänhet som gör grymma saker. Det är ett intresse-ämne för mig, därav mitt utbildningsval antar jag ;) Nej, jag tror jag kommer trivas bra i psykiatrin i framtiden. Jag vill vara med och förändra och förnya. Jag vill kunna komma som ung, med en helt splitter ny utbildning och lära ut nya saker. Samtidigt som jag vill lära mig nya saker. Allt är så olika överallt, alla människor är så olika och tänker olika. Det är därför så viktigt att man har en god självkännedom och vågar öppna sig för nya saker och ta in nya intryck. Jag lär mig nya saker varje dag, speciellt när man är i skolan och pratar med folk som är intresserade av samma saker som jag, Människor. Efter varje samtal har man öppnat en ny tankebana, och man utvecklar sitt tänkande. Det är faschinerande vad mycket man kan lära sig bara av att lyssna. Bara av att träffa nya människor. Bara av att finnas. Jag har en lång väg kvar att gå, men det gör mig ingenting, för jag tror aldrig min väg kommer att ta slut. Eller rättare sagt, jag vet att den aldrig kommer ta slut. Jag kommer alltid få nya tankar och nya erfarenheter genom hela mitt liv. Och det gör mig starkare som person, det gör mig starkare i mig själv och framför allt, jag kommer kunna bli en bra medmänniska och vårdare!

Nej, nu blev det väldigt djupt och seriöst en bit där. Nu ska jag göra mig redo för att skutta i säng och kolla på tv som sagt.

Cya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0