Vet ni vad?

Det är strålande sol och klarblå himmel! Äntligen, får vi lite smak av sommaren. Hade sånna sommarkänslor när jag gick upp för en stund sedan att jag vet inte riktigt vad. Imorgon ska det bli ännu bättre, så himla underbart! Hade velat åka till havet och bara ligga där i min ensamhet och lyssna på vågorna som slår mot klipporna, känna solen steka mig och ta mitt allra första dopp. Det skulle verkligen få upp mitt humör gånger tusen tror jag. För när jag ska drömma mig bort till en harmonisk plats och den plats jag älskar mest, är det precis vid havet en solig sommardag.
Blir nog till att traska bort till pappa sedan och lägga mig i trädgården och sola lite. Även om det ser ut att blåsa lite gör det inget, för det är ju lä i pappas trädgård med stora häckar. Wonderful.

Nästa torsdag åker mamma och Mikael till Nerja. Usch, börjar bli ledsen att vi inte kan åka med. Riktigt ledsen. Hade gjort nästan vad som helst för att få åka till underbara Nerja och bara ta det lugnt i två veckor.. Jaja, det kommer fler tillfällen (och jag hoppas redan i slutet av denna sommaren)!

Nej, nu får jag äta upp min frukost och städa iordning lite innan jag drar mig bort mot solning...


cya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0