Torsdag a la Våffeldagen

Yes, idag är det våffeldagen. När man var liten så var det en perfekt dag, för våfflor var ju inte helt fel att få till MIDDAG. Det är som lyxiga pannkakor ungefär, och jag menar, vilka barn älskar inte pannkakor? Våra föräldrar kallades till och med pannkaks-mamma och pannkaks-pappa när vi bodde i Biskop när vi var yngre. För var det något jag och min storebror skulle ha med oss på utflykt med skolan så var det just PANNKAKOR! Idag undrar jag lite varför, och om jag växt ifrån det där? Visst, jag kan tycka det är gott med pannkakor men möjligtvis en liten som efterrätt vid något speciellt tillfälle. Jag blir alldeles "deg-mätt" när jag äter pannkakor, och likaså med våfflor. Fastän jag tycker våfflor kan vara riktigt gott, men man blir så sur för man orkar ju bara äta en eller max två (och då är man ju sprängfärdig!) och sen är hela nöjet över. Jag som aldrig brukar bli så "deg-mätt" (som jag så fint vill kalla det :)) har lite svårt för den känslan, men idag blir det nog till att göra en eller två våfflor ändå, vet någon annan i detta hushåll som räknar med våfflor till middag så får väl ställa upp ;)

Idag skulle det bli bra väder, med ca 10 grader. Vet ju inte hur varmt det är ute, men det är molnigt. Men man kan dock skymta en blå himmel under molnen, så förhoppningsvis så försvinner molnen så man kan gå ut och gotta sig i solen. Jag längtar efter att få bara sitta och sola, njuta av varma strålar i ansiktet och på kroppen, då njuter man nog till fullo. Men som sagt, nu är det inte långt kvar tills vi kan göra det... Det ska bli så underbart!

Har inte planerat in något idag heller. Känner mig så lat och så utvilad! Det är bra med lite ledighet ibland, och nu fattar jag inte hur man kunde tycka att påsklov och jullov och alla andra korta lov förr gick så fort och att de var för korta. För jag tycker att jag redan har varit ledig mer än jag behövt, fast samtidigt så är det skönt att veta att jag är det ett par dagar till! Får väl se hur det blir nästa vecka, torsdag-söndag, för jag börjar ju min praktik på tisdag och jag vet inte alls hur det fungerar med röda dagar och liknande med högskole-praktik? Någon som vet? För vi ska ju jobba 30h/v och isåfall blir det ju bara tisdag och onsdag för min del, och det är ju lite lite. Fast jag hoppas verkligen jag är ledig på torsdag, för då är det fiskepremiär på havsöring! Vi får väl bara hoppas på bra väder också så man kan åka.. Men jag minns förra året vi var iväg på fiskepremiären 1 april, vi åker alltid jättetidigt på morgonen, så jag brukar ha på mig jeans och sen ett par mysbyxor över för att inte frysa. Men förra året blev det så varmt att jag fram på förmiddagen kunde lägga mig på klipporna och sola... (Det var dåligt med fisk så jag gav upp för solens skull!). Men nu är jag bra sugen på lite färsk fisk... Speciellt en regnbåge. Men det får vänta till 1a maj, då det är fiskepremiär i sjöarna. Men då får man alltid massa fisk, direkt. Det är riktigt roligt :)

Enough talkin, nu ska jag göra lite nytta!


Kommentarer
Postat av: Jennie

Haha jag börjar undra va ni har för väder där i nol egentligen ;) innan klockan var 9 här hemma var det ju jättefint väder, och det har även varit fint väder och strålande sol hela dagen! helt underbart =) haha!

2010-03-25 @ 15:36:29
URL: http://uniqueangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0