I väntan på jobb

är sitter jag i väntan på att min arbetsdag ska börja. Den börjar sent idag, så sent som 15.30. Skönt faktiskt, men känns ändå lite konstigt för man går runt och är lite småstressad hela dagen innan man väl ska åka tycker jag, någon som har ett bra knep på hur man kan sluta stressa upp sig innan jobbet på kvällarna? :)
Sitter och funderar lite på vad jag behöver inhandla till morgondagen. Då kommer nämligen mina fina tjejer hit på middag, mys och övernattning! Det är Pernilla och Ellen, som jag pluggade på högskolan tillsammans med - helt underbara och är så otroligt glad att vi träffades! Dock ses vi alldeles för sällan ibland tycker jag, men med tre hektiska liv på tre olika håll är det svårt att hitta en dag som passar in alla. Så imorgon är det äntligen dags för lite catch up och vi lär väl prata i mun på varandra hela kvällen som vanligt... Men det gör absolut ingenting! :) Jag tänkte faktiskt slänga igång grillen, dem lovar sol imorgon också så det hoppas jag verkligen på. Entrecote med bulgurmix, tzatziki och en härlig sallad känns som en rätt som ska falla flickorna i smaken. Sätta igång infravärmen på altanen (som är inglasad), tända lite ljus, hämta lite filtar.. Så kommer vi kunna sitta där i evigheter! :)
Oj vad jag har sommar-längtan nu alltså. Det är inte klokt vad man kan längta så mycket efter en årstid. Idag har jag haft en extra stor längtan om att bli brun, just nu är jag verkligen blek som ett spöke - och det bokstavligen! Självklart visar dem 15 grader och sol både lördag och söndag, och gissa vem som har sin jobb-helg? Hoppas jag får en bra tur på lördag, gärna en kväll faktiskt så jag har lite ledig tid under förmiddagen och dagen. Jag vill ju ut och fiska! Premiären gav mersmak måste jag säga.. Och sammanlagt på 2 gånger har jag fått 4 fina öringar som tyvärr varit för små för att vara godkända - men att få fisk är alltid roligt, hoppas dem äter upp sig snart!
Så mycket intressant hade jag att skriva idag :) Nu ska jag pilla lite med mitt schema för veckan så jag ser hur jag jobbar, sedan åker jag nog ner och handlar lite inför imorgon så jag slipper det imorgon. Ha en go onsdag sötnosar!

Jag vill bli brun... Och ska be Sanja slinga mitt hår snart, börjar bli så mörk?! Jag som är en blondie... Tänker inte bli mörkhårig såhär på äldre dar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0